|
zombi
Gost
|
 |
« poslato: Maj 06, 2003, 03:31:11 pm » |
|
Sta mislite kako je nastala planeta i ljudi  , neko vase misljenje  samo nemojte sad ono godinama i godinama jedno telo i bla, bla... nego vase misljenje 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
zombi
Gost
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Maj 06, 2003, 09:34:15 pm » |
|
a kako je nastala zemlja? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
DevilGirl
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Maj 06, 2003, 09:49:10 pm » |
|
Zemlja....hmmmmmmm...paa... neki deo sunca je odleteo ili deo neke planete.. e sada ako me pitas kako je ta planeta nastala.. nemam blage
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
3485739857398
|
|
|
|
TheX
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Maj 06, 2003, 10:49:53 pm » |
|
Bila jednom ogromna zvezda koja je pukla. Nastalo puno manjih. One pukle. Jos jednom, pa jos jednom. Nastalo Sunce i Zemlja. Gorela vatra na Zemlji. Kondenzovao se dim, pa nastala voda. Znaci bilo jedno ostrvo i puno vode. Ostrvo se raspalo. Nastali kontinenti... A ljudi? Hm.. U vodi nastale belancevine. One pocele da jedu druge belancevine. A zasto? NEMAM POJMA!! Nastajale vece i vece zivotinje, i na kraju covek
E ovu pricu sam ispricao mladjem bratu. Laicki je ispricana, a svejedno je sve tacno i sve se razume
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
So, what u c is what u get? -No; What u c is what u should 4get.
|
|
|
|
SnakeEyes
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Maj 07, 2003, 06:41:53 am » |
|
verovatno je bila obichna, neplodna planeta (ma nemoj?  ) i kako je 'plutala' po svemiru, doshla je blizu sunca i onda je krenuo da se razvija zivot, kji ranije nije mogao,jer niije bilo suncheve svetlosti .. blaaa 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Smile, it makes people wonder what you're up to..
|
|
|
|
zombi
Gost
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Maj 07, 2003, 08:39:58 pm » |
|
Ova TheX-ova teorija ima smisla... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
TheX
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Maj 16, 2003, 09:11:42 pm » |
|
A mozda je i na sasvim drugi nacin: Bila jedna velika maglina, u kojoj su se vremenom grupisali pojedini delovi razlicite velicine. Veci komadi su brze rotirali i zgusnjavali se sto je prouzrokovalo zagrevanje mase, a kako je najveci procenat te mase cinio vodonik, kod vecih komada je doslo do dovoljno velike brzine rotiranja (i temperature) da se taj vodonik zapali i pretvori u plazmu. Kod manjih komada je doslo samo do usijanja sto nije bilo bogzna sta jer su se vremenom ohladili. Od vecih komada su nastale zvezde, a od manjih planete. E sad, ako vec Zemlja nije dete vec sestra Sunca, zasto rotira oko njega? Jednostavno: Njutnov zakon gravitacije - veci rotira oko manjeg na kvadratu udaljenosti srazmernom odnosu masa.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
cRaShOVeR
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Maj 17, 2003, 02:20:33 am » |
|
sve ste to citali iz knjige za geografiju(prva godina srednje skole) 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Molon Labe
|
|
|
|
SirNeo
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Maj 17, 2003, 09:56:54 am » |
|
Bila jednom ogromna zvezda koja je pukla. Nastalo puno manjih. One pukle. Jos jednom, pa jos jednom. Nastalo Sunce i Zemlja. Gorela vatra na Zemlji. Kondenzovao se dim, pa nastala voda. Znaci bilo jedno ostrvo i puno vode. Ostrvo se raspalo. Nastali kontinenti... A ljudi? Ljudi . . . Ja mislim da su ljudi stvoreni od strane nekih Aliena, i da su nastanjeni na Zemlju radi daljeg proucavanja . . . 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
TheX
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Jun 02, 2003, 09:18:07 pm » |
|
pa, ne znam bash. Vidim da si ti na vise mesta to naoisao. Ja mislim da je zivot dosao sa neke druge planete- kao meteor i sl
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
sleepy
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Jun 03, 2003, 11:08:32 am » |
|
...ima vise terorija...ova o nastanu zemlje koju je thex napisao je valjda tacna...e a sad kako su ljudi nastali...i ja mislim da nisu sa zemlje...barem ne sve rase...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
No rules? No problem!!! proud member of cds shooto team razbijam Hammerhead-a u q2 u slobodno vreme 
|
|
|
|
Wild_Child
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Jun 20, 2003, 08:35:34 pm » |
|
Moja teorija: Jednostavno pocetak je mnogo tesko shvatiti mislim na Big Bang ili ti Veliki prasak. Tesko zbog toga sto po toj teoriji iz nicega je postalo sve i to za manje od jedne sekunde (iz nicega sve prekrsaj jednog od njutnovih zakona al ajde). I tako vremenom su se te ozarene lopte hladile i tako se od jedne lopte jos u pocetku odvojio jedan deo (Mesec) i kada su se ohladile dovoljno zivot je poceo da nastaje (verovatno isko kao i kosmos i planete sam od sebe iako je napominjem ovo jako tesko shvatiti). I tako sad sam zaboravio mada je bilo na televiziji i to obozavam da gledam...da je zivot nastao spajanjem nekih jedinjenja u dubinama okeana..nemam pojma kojih. Vremenom evolucija je ucinila svoje i covek se razvio u razumno i inteligentno bice. Sad za druge planete ne znam mozda su se one ranije ohladile ili ranije nastale naime Zemlja je stara okko 4 milijarde godina tako da.. Na tim planetama se mozda inteligentni zivot stvorio ranije i eto vam vanzemaljaca. Postoji mogucnost kao sto je neko rekao da su oni nas postavili na Zemlju ali ko je onda njih stvorio? I tako dolazimo do onoga sta je starije kokoska ili jaje? Jednostavno postoje pitanja na koja je nemoguce dati potpuno tacan odgovor... to je moja teorija
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|